Monday, July 22, 2013

Tips on Buying CROCS Shoes


Assalamualaikum everybody!

Nak share something ni. Antara korang yg baca ni mesti ada yang suka kasut Crocs kan? Alaaa, kasut getah cap buaya tu. Harga die memang semua RM100 ke atas la kan, kecuali Jit-Bits die yg comel-comel tu la. So, kalau korang nak jimat baaaanyaaaak, ikut petua cik abby ni. 

Petua nak membeli kasut Crocs:

Beli 3 hari sebelum / pada / 3 hari selepas tarikh harijadi korang. Tapi kena tunjuk kat die AEON Member Card (just tunjuk aje untuk bukti). Pastu korang dah boleh enjoy 30%, I repeat, 30% discount on the spot. Boleh beli sampai 3 pasang kalau x silap.

Make sure tanya dulu promoter kat kedai tu, mana la tau bos diorang tak penah bagitau pasal diskaun ni kan. Nak-nak yang baru keje sehari dua. Ini lah antara kelebihan menjadi AEON Member Card. 

Haaa, jimat banyak tuuuu. Jangan risau, inshaAllah berjaya dapat diskaun punye sebab cik abby dah 3 tahun berturut-turut beli Crocs time birthday. Cume baru sekarang terfikir nak share. Hehe sori ye. 

Cer tengok resit cik abby tu, sukati la nak pecaya ke tak. AEON Birthday Discount 30%. Beli 2 pasang jimat RM107. Banyak kan jimatnye? Time ni beli 2 hari selepas birthday suami cik abby. 

Share le kat kawan-kawan sedara mara pasal berita gembira ni. 

Selamat membeli uolls! 


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...