Tuesday, July 10, 2012

Balqis and her Goggle

Entah kemaruk apa, tiba-tiba suka sangat nak pakai goggle. 


Masuk Parkson Subang Parade nak cari baju baru untuk babah balqis, tapi setibanya di department swimwear, die sibuk nakkan goggle Ogival. Mula-mula tak nak belikan, tapi untuk mengelakkan die merengek sepanjang masa, terpaksa la jugak keluar RM25.90 (harga goggle tu la, nasib baik ada diskaun 10%).


Tak sesabo suruh babah die bukak
Yang paling tak tahan, siap nak pakai lagi goggle tu. Ikutkan jek la.. Orang lain tengok aje si kecik ni, nasib baik comel (dah anak sendiri, comel la).





Pastu main kat playground McDonalds pun still tanak bukak goggle. Nah, ni buktinya, sila klik play ye:


video




Macam-macam karenah si kecik ni. You make me happy..



There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...